LED Strip

De verlichting is een van de belangrijkste punten in elke binnenhuisinrichting, omdat zij rechtstreeks ingrijpt in de manier waarop mensen de ruimten waarnemen.

Dit wetende hebben wetenschappers in de jaren negentig een efficiëntere manier ontwikkeld om licht uit te zenden. Met een op diodes gebaseerde technologie zijn LED lampen snel een sterke trend geworden in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

De markt biedt reeds diverse opties van modellen, die creatieve oplossingen mogelijk maken bij het ontwerpen van verlichting voor decoratieve omgevingen. Als u op zoek bent naar een moderne verlichting optie, wat dacht u dan van LED strips van INTOLED? Bekijk ze!

De kenmerken van LED strips

Deze strips, gevuld met kleine LED-lampjes, zijn te vinden in gespecialiseerde elektrowinkels.

Zij worden meestal verkocht op rollen en kunnen op de door de klant gewenste lengte worden afgesneden. Er zijn verschillende types, met verschillende kleuren en wattages, die allemaal op laagspanning werken. Het is een perfect product voor op maat gemaakte interieurontwerpen.

Waar de LED strips aanbrengen

Inzetten op creativiteit is het basisprincipe om het licht van LED lampen aan te passen aan de voorstellen van interieurdecoratie.

Aangezien de strips zelfklevend zijn, kunnen ze gemakkelijk op elk type oppervlak worden aangebracht. Detailhandelaren hebben ze bijvoorbeeld in etalages en delen van het interieur van winkels geplaatst. Maar architecten en ontwerpers gebruiken ze in speciale details van woningdecoraties.

In woningen kunnen LED lampen worden gebruikt in slaapkamers, woonkamers, keukens, badkamers en meer. Omdat ze een flexibel lichaam hebben, worden de strips op speciale, in het oog springende plaatsen aangebracht.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals u kunt zien. Maar, wij zullen u hieronder nog enkele voorbeelden geven!

Slaapkamers

Interieurontwerpers kunnen in LED strips investeren om de inrichting van een slaapkamer te verrijken. Aangezien hun minilampjes geen directe verlichting hebben en het zicht niet vertroebelen, kunnen ze worden aangebracht op de hoofdeinden van bedden.

Een ander idee is om ze op bureaus, decoratieve panelen, nissen, planken en vele andere plaatsen te plaatsen.

Woonkamers

In eetkamers, woonkamers of thuiskantoren kunnen strategische punten van de decoratie worden aangevuld met LED-strips. Een voorbeeld zijn de televisie panelen, groene borden en zelfs gordijnen.

Keukens en badkamers

LED lampen verfraaien de meest ongewone plaatsen in huis, zoals keukens en badkamers. Het is gebruikelijk dat ze vooral op het plafond verschijnen.

Maar, in projecten, kunnen ze ook gezien worden rond spiegels, kastdeuren of werkbladen. En zij kunnen ook serviesgoed en andere meer gediversifieerde en moderne design stoelen in de kijker zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *